Rix Fm 2008
Jag & Mikaela tog bussen ifrån mig vid kvart över 11. Var framme i Kalmar runt kvart över 12. Vi gick på stan en liten sväng, sedan till Stortorget där vi bänkade oss med skylten framme och väntade. En stund senare träffade vi Malin, sjukt kul att träffa dig darling!

Sen såg vi att Marie stog på scenen bakom vem det nu var som repade. Så jag & Mallan sprang fram och vinkade och hade oss, he he. Marie såg oss såklart och pekade och vinkade och gjorde värsta "heja"-posen xD.

Sen repade hon och vinkade och gjorde tummen upp till våran skylt och hej och hå xD. Efter hon repat gick vi bakom scenen för att träffa henne. Men vi missade henne, så vi gick tillbaka och ställde oss vid scenen och väntade. Och väntade...

Sen började alltihop med Ramsells som förband. De var bra, men drygt att kolla på i en hel timme. Iallafall, sen var det massa andra som uppträdde, SEN! Sen kom hon, världens underbaraste människa. Hon sjöng Miracle, This moment & Winning streak. Och jag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag var då.. Det var F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T.

När hon sjungit klart mosade vi oss igenom publikhavet och ut bakom scenen. Där träffade vi The one and only - Picasso. Och, oboy, jag har aldrig varit med om nåt liknande. När hon såg oss sa hon: Men heeej tjeeejer! Vad kul att ni är här! Då sa jag något i stil med att detta var det bästa framträdandet hon någinsin gjort, och då var hon helt rörd och bara: aaahw, tack! vad snälla ni är!  Sen kramades vi, och jag grät och skrattade på samma gång. Marie grät också en skvätt, likaså Malin. Sedan kramades vi lite till och hon pratade om att vi skulle vara starka, stå på oss och inte låta någon knäcka oss. Hon frågade om vi trodde på mirakel, och vi sa att hon var ett mirakel. Och så sa hon: Kan jag så kan ni, ta hand om er och var inte ute för sent *blinka åt oss inte helt oskyldigt*.  Vi tog kort, kramades ännu mer och sedan sa vi hejdå och på återseende.

Sen kramade vi Malin hejdå och gick till bussen och åkte hem till mig.
Utan tvekan bästa dagen i mitt liv, hittills.


Allsången.Jag sa ju att jag inte skulle skriva om Allsången här. Men jag kan inte låta bli iallafall :)

Jag & Mikaela kom till Brunnsparken vid 12.00, vi blev insläppta nästan direkt så vi gick och satte oss vid scenen och väntade. Det ösregnade en stund, så det vart en stor sjö precis framför våra fötter. Sen klarnade det upp en stund, och gissa vem som kommer gående en liten bit ifrån oss? Picasso såklart. Vi gick fram och pratade och tog kort med henne och lite så. Mycket trevligt vill jag lova. Sedan satte vi oss och väntade lite till. Sen vid 14.00 börjar det. Henrik sjöng lite allsånger och var allmänt knasig. Sedan kom fröken ut och sjöng "Miracle". Hon såg våran skylt direkt (samma som i Örebro i April), gjorde tummen upp och var allmänt söt. Vi sjöng med och hon kollade på oss hela tiden :).

Sen gick hon bakom scenen och det var lite allsånger med Henrik, samt lite Pippi och så. Sen kom Marie ut igen och sjöng "This moment" & två allsånger. Det var massa getingar som avbröt henne ett par gånger, haha. Men de dras ju till sötsaker så... ;)

Efteråt, när allt var slut satt Marie & Henrik och signerade. Henrik var helt galen, och asrolig. "Jag får säga vad jag vill, jag är inte med i Bolibompa längre", HA HA HA! Iallafall så väntade vi tills alla hade fått autografer och så, så vi skulle få så mycket tid som möjligt med Marie. Hon kände igen oss direkt, as usual. "HEEEEEEEEEJ TJEJER!!" utbrister hon när hon ser oss. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag bad henne signera skylten och sådär. När hon såg autografen som hon skrev på den i April så sa hon: "Jaaaa, men det kommer jag ihåg. I Örebro ju :D". Sen sa hon typ "Haha, hur skulle världen se ut om jag hade varit president? Mycket konstig ;)". Hon är sweet den kvinnan. Vi pratade lite till och lite till. Vi tog några kort också, trevligt trevligt. Sen gick hon, och vi åkte hem, ett minne för livet rikare :)

Puss&Kram
4:e Augusti 2008

Sorry!

Förlåt, verkligen. Jag är så dålig på att uppdatera, det är bara för att det är sommar. När skolan börjar igen och jag kommer in i mina dagliga rutiner blir det lättare att hålla ordning på allting. Igår såg jag Marie på Barnens Allsång i Örebro.

Det var helt underbart, som vanligt. Ni får vara snälla och läsa det på min andra blogg, för det vart knas när jag skulle kopiera och det tar tusen år att ladda upp bilderna (: http://mariiesblogg.blogg.se/

PUSS!
4:e Augusti 2008

RSS 2.0