Flytt & paket.

Hej på er!

Maries födelsedag närmar sig (24:e April för er som inte vet), och vi (på forumet) håller på att pula med lite presenter och så :) Jag vill inte säga för mycket.. Marie kanske är här och kollar i smyg ;)

Jag flyttar imorgon (eller idag, klockan är över 00.00]- alltså inget internet på några veckor. Jag ska försöka sitta så mycket som möjligt på internet på biblioteket och krongården, så jag kan blogga. Men bara så ni vet varför det går lite trögt här.

Kram
29:e mars 2008

Bobster & välgörenhet.

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Det är så himla mycket med flytten nu.

Idag var Marie med i Bobster, jätteroligt att se! Hon visade sina favoritmusikvideos och sådär. För er som missade det kommer här en länk: http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1097546

Sen ska jag även berätta en annan jätterolig sak..

Här i lilla Borgholm är det väldigt många unga människor som använder knark (detta är inte det roliga, hold on!). Jag, en fältsekreterare och två kompisar satt och pratade om detta och fältarn undrade vad vi skulle kunna tänka oss att göra för att förebygga detta. Då kom vi fram till att vi skulle försöka fixa ihop en välgörenhetsfestival av något slag där vi samlar in pengar i förebyggande syfte. Vi satt och diskuterade om vi skulle ha några artister och så med. Då tog en av kompisarna upp Lars Winnerbäck, och jag var inte sen med att rycka in och säga att då ska minsann fröken Picasso också vara med! Den andra kompisen ville ha med Sanna Nielsen. Så vi jobbar på detta nu, och jag hoppas verkligen det blir av. Jag ska prata med Marie om detta när vi ses nästa Lördag. Då meddelar jag såklart vad hon sa och så.

Vi får se. Jag håller tummarna.
28:e mars 2008

Bobster och Expressen.

Hej allihop.

Imorgon, Torsdag, är Marie med i Bobster (my playlist). Ska bli mycket spännande att se. Sedan är hon med i Expressen/Aftonbladets söndagsbilaga.

Kul att det händer lite runt henne nu.

10 dagar kvar till konsertrn nu! :)
26:e mars 2008

Du är perfekt som du är!

"We can do what we wanna do,
We can be what we wanna be."

Jag har funderat lite, och kommit fram till att Marie är en sån jävla inspirationskälla. Iallafall för mig, och jag vet att många håller med. Hon är inte som alla andra. Hon är inte pinnsmal, hon följer inte alla skönhetsideal. Hon är naturlig, och jag älskar det. Det får en att inse att man är perfekt som man är. Att man inte behöver se ut som alla andra anorektiska modeller för att "passa in". Hon har sin egen stil och bryr sig inte om vad alla andra tycker.

Go Marie säger jag bara!
25:e mars 2008


Om mig.

Jag har fått mycket nya läsare nu, och jag tycker det är på tiden att jag presenterar mig.

Jag heter Marie, är 15 (snart 16) år och bor i Borgholm på Öland. Mitt stora intresse är musik, och favoritartisten är självklart Marie Picasso ;) Jag tar pianolektioner en gång i veckan, men spelar själv varje dag ;) Jag sjunger också, även om jag inte är riktigt lika bra på det. Kläder och skor är också något som intresserar mig. Åh, och om nån är intresserad så är min favoritparfym Sarah Jessica Parker - Lovely ;P

Jag har sett Marie 3 gånger live (två konserter och en signering), och snart blir det en 4:e gång.

25:e mars 2008

Weak .

God morgon allihop!

Har nu fått lite mer information om Sing-A-Long.
Marie tävlar med Claes Malmberg och Richard Herrey mot Sussie Eriksson, Alexander & Fredrik Lycke.
Detta är enligt mig det bästa framträdandet Marie gjorde i Idol :)

25:e mars 2008

Picasso for president.

Nu är den klar! Detta är alltså skylten jag och Mikaela kommer att ha på konserten i Örebro. Ni som ska dit lär både se och höra oss. Hallelujah!

image10

24:e Mars 2008

Merchandise.

Ni har väl inte glömt merchandisen på Maries hemsida? Där hittar du tröjor, linnen, väskor m.m. Det kostar mellan 165 kr - 459 kr. Själv funderar jag på att köpa tygväskan :)

image9

24:e mars 2008

Winning Streak - bara digital.

Egentligen håller jag på att packa, städa och dona. Men det kändes nödvändigt att skriva just nu.

Winning Streak kommer bara släppas digitalt. Som samlare tycker jag förstås detta är jättetråkigt. Men det finns inte mycket man kan göra åt det. Den spelas iallafall flitigt på radion och det tycker jag är jätteroligt!

Blev bara en kortis. Skriver senare.
24:e mars 2008

Flytt m.m

Äntligen! Blogg.se har inte fungerat sedan i morse, det suger.

Iallafall, jag vill jättegärna ha andra Picasso-fans länkade härifrån. Och jag vill jättegärna bli länkad. Länka mig - så länkar jag er :) Skriv bara en kommentar med din blogg-adress så blir det kalas.

Sen ska jag också berätta att från och med Lördag kommer jag inte ha något internet på ett par veckor. Anledningen är att vi ska flytta. Så det blir inte lika mycket bloggande då. Förvisso kan jag sitta på biblioteket. Vi får se, jag lägger iallafall inte ner bloggen. Jag har ju knappt börjat ;)

image8
Bild: E-kuriren

24:e mars 2008

Redigering & signering.

image7
Bild: Mariepicasso.se - Redigering: Mariiepicasso.blogg.se
Blogg.se gör inte bilderna rättvisa. Men här har ni ett litet smakprov på mina redigeringar.

Nu är det inte långt kvar till konserten. (12 dagar för att vara exakt). Och jag undrar; efter konserten är det en liten signering som vanligt, och då har jag möjlighet att prata en liten stund med henne. Är det något speciellt ni skulle vilja fråga henne, skriv i en kommentar så tar jag med mig frågorna till Örebro och ställer de till henne.

Sounds good, huh? ;)
Kram, Marie.
24:e mars 2008

Favoritlåt?

En liten fråga; Vilken är eran favoritlåt med Marie? Det behöver inte vara från skivan utan det kan även vara någon av hennes tidigare singlar. Själv gillar jag "Do it again" och "Miracle" bäst!

image6

23:e mars 2008

Sing-A-Long 5:e April.

image5
Bild lånad från tv3.se

Datum är nu klart för Maries medverkan i Sing-a-long. 5:e April, klockan 21.00 på TV3. Jag kommer tyvärr missa det eftersom jag ska se Marie live. Men jag får spela in det, det går så bra så.


Kort inlägg idag. Kanske skriver senare.
Kram!
23:e mars 2008

Marie gör bort sig ;)

Jag tror redan alla sett denna videon, men ändå. Den är såå bäst!


Marie & Benji.Kände att jag var tvungen att lägga upp denna video här. Den är så söt!

Sometimes Love Just Ain't Enough - Patti Smyth & Don Henley. (originalet)

Kram
22:a mars 2008

Jag vs. Marie.

image4

Fått förfrågningar hit och dit om att lägga in en bild på mig och Marie. So here you go. Jag har ett par till, men de får ni se en annan gång. Detta var från min rosa period i December. Första gången jag träffade Marie, mycket trevligt. Jag fick fina kommentarer av henne om mitt hår.

Men nu ska jag sluta snacka om mig. Jag har gått med i olika topplistor och sådant, så jag får fler besökare hit. Fortsätter det i den här takten kommer detta snart vara en stor blogg. Jag pingar även inläggen jag skriver, detta ger också fler unika besökare. Ni får jättegärna tipsa och länka hit (har sett att Mikaela redan gjort det. Tack och bock).

Skriver igen lite senare. Kram
22:a mars 2008

Rösta på Marie!

Glad påsk allihop! Hoppas ni äter många påskägg idag, det ska jag iallafall göra. Hihi.

Jag tänkte påminna er om att rösta på Marie i lite olika listor. T.ex http://www.nrj.se/?underpage=158.40045
Där skriver ni vem och vilken låt ni vill rösta på. Alltså Marie Picasso - Winning streak.

Nu ska jag gå och trycka i mig godis ;)
GLAD PÅSK! / Marie
22:a mars 2008

Örebro, nästa!

image3
Bild från Idol.se (med lite redigering av mig)

Näst sista konserten för turnén är över. Och jag har inte hört något om att den blivit inställd, så jag antar att allt gick som det skulle.

Marie har ju ställt in 7 stycken konserter. Anledningen till att hon varit sjuk. Vad har hon då varit för sjuk? Jag vet inte, men jag antar att om hon inte ställt in dom hade hon blivit utbränd. Det är så mycket stress runt omkring henne, och det kan man väl förstå? Det är många som klagat och varit sura över att hon ställt in konserter. Visst, klart man förstår att ni blir besvikna. Men det är väl bättre att hon får ta det lite lugnt så vi får se mer av henne framöver?

Nu har Marie bara en konsert kvar. 5:e April på Conventum i Örebro. Jag ska, som jag tidigare sagt, dit. Hoppas även jag får chans att träffa henne en stund och tacka henne för denna turné, och övertala henne att ha en sommarturné.

Kolla in forumet föressten, Maries änglar ;)

Kram / M
21:a mars 2008

Amazon & Tradera.

Hejsan allihopa!

Hinner inte skriva så mycket idag, men ett kort inlägg kan jag väl bjuda på ;) Per gav mig lite information om Maries tidigare singlar som släppts i bl.a Tyskland. Jag har tidigare inte vetat var man får tag på dem, men nu så ;) http://www.amazon.co.uk/ är adressen. "Do it again" och "Tell the world" finns där. Både nytt och begagnat.

Så ifall ni inte visste det - vet ni det nu :) Tradera kan ni också hålla utkik på. Där kan det dyka upp både skivor och posters. Allt för en relativt billig peng också, för det mesta :)

KRAM!
20:e mars 2008

Lite fakta om fröken picasso.

Marie Picasso.

Egentligen heter hon Lily Marie Pettersson. Hon är född och uppväxt i Strömsholm, i västmanland. Marie föddes den 24:e April 1979.

Som sångerska slog hon igenom i Tyskland 2000 med låten "Do it again". 2001 sjöng hon "Tell the world". I Sverige blev hon känd genom doku-såpan Big Brother (2002). I Big Brother-huset förlovade hon sig med Benjamin "Benji" Sorani. De försökte starta en musikkarriär ihop, men lyckades inget vidare.

Marie har även varit programledare på TV400 för programmet Game on. Men mest känd är hon från sin Idol-tid. Hon tog Sverige med storm och vann till slut med ynka 1,3 % över sin konkurrent Amanda Jenssen.

Marie har ett stort intresse för djur, och vill i framtiden ha ett hem där hon kan ta hand om herrelösa/sjuka djur. Hon intresserar sig även av andliga och spirituella saker.

Hon äter bara vegetariskt, älskar filmen "Evita" och hennes favoritfärg är guld.

Kram!
19:e Mars 2008

Sing-A-Long.

image2
Bild lånad från Maries idol-blogg.

Det är bestämt att Marie ska vara med i Sing-a-long, dock vet varken jag eller hon när det ska sändas. Men mer information om det är att vänta, håll ut! Sedan får jag väl övertala henne till att vara med i Så ska det låta också. Det hade väl varit något?

För Maries skull hoppas jag verkligen att hon kommer att synas mer i media. Jag (som många andra) vill ju inte att hon ska försvinna som de andra Idol-vinnarna. Det är hon verkligen inte värd. Hon är värd att uppmärksammas till tusen. Hon är så bra!

Kram Marie!
18:e mars 2008

Forumet är igång.

Nu är jag glad över att berätta att Maries forum är igång. Det drog igång igår och är nu i full gång. Det blir ett sådant samband med varandra, än att bara läsa vad andra har skrivit i gästboken.

Så har ni inte registrerat er än, gör det! Annars .. ;)

Kort inlägg idag, men jag måste kila till skolan, är redan försenad!
Kram
18:e mars 2008

Ang. Maries turné.

Maries turné har fått ganska mycket negativ respons. Men vet ni vad? Bry er inte om det, för det betyder inte att den är dålig. Jag kan avslöja att jag varit på två av konserter (och ska på den sista i Örebro också) och de har varit succé. Publiken har sjungt med och dansat. Men folk har delade åsikter, och det går tyvärr inte att göra så mycket åt.

Hur som helst, Marie har två spelningar kvar att göra denna turnén. Jag ska som sagt på den sista, och då ska jag även höra med Marie om det blir någon sommarturné (vilket jag antar, och hoppas, att det blir).

Spelningar som är kvar:

21:a Mars - Gislaved
5:e April - Örebro

Nu vill jag veta: Har ni sett någon konsert med Marie? Vad tycker ni?

Kram!
17:e mars 2008

Nu drar jag igång här!

Välkommen!

Detta ska funka lite som.. vad ska man säga? Det här kan hålla er uppdaterade om vad som händer runt hemsidan, och Marie. Detta kommer du att få läsa om:

♥ Marie, såklart. Olika fakta om henne.
♥ Turnéinformation.
♥ Vad som händer runtomkring Marie.

Sen kommer du även att få se bilder på henne, olika videoklipp och så vidare. Det är lite småpill kvar här, men det tar jag en annan dag.

Hope you like it!
/ En annan Marie
17:e mars 2008

RSS 2.0