MGP Nordic 2008


Bild är lånad från SVT och är tagen under genrepet.

Ni missade väl inte MGP Nordic 2008 igår? Marie, tillsammans med tre sångerskor ifrån Norge, Danmark och Finland, framförde låten "Färger i en vind" från Disneyfilmen Pocahontas. Jag kan än så länge inte hitta något videoklipp, men när jag gör det så lovar jag att visa det. Det är inte varje dag man hör henne sjunga på Svenska :)

Ciao

Julklappen är på gång.

Planerandet inför Marie's kommande julklapp är i full gång. Det är vi "inbitna" fans som håller i detta. Vi håller till på Per's hemsida och spånar för fullt, och några bra idéer har kommit upp. Det blev ju så bra sist, så detta ska inte bli några problem.

Jag hade gärna berättat för alla er fina läsare om presenten, men jag kan inte göra det då Marie är här inne och läser. Det är inte så roligt att få en present som man vet vad den innehåller, eller hur?

Efter Jul lovar jag att ni får veta :)
Puss å kram


What's up?

Håll tillgodo mina vänner! Så fort någonting blir officiellt får ni veta.
Vissa förmåner får man allt genom att blogga om Picasso.

Bjuder på en bild ifrån 2002, som togs i samband med "Let your spirit fly"-singeln.

Rätt lugnt

Hej allesammans!

Det är lite tissel tassel kring Marie just nu. Men jag lovar att ni snart ska få veta :)

Annars då? Ingen Melodifestival för henne iallafall. Och för min del gör det ingen ting. Det är så stor press på alla svenska artister nu för tiden, eftersom de "måste" vara med.

Nej, självständighet tack!
Kram!

En gång för alla.

Till alla er som ser Marie som "bortglömd", och anser att Amanda Jenssen är så himla mycket större.

När Marie släppte sin skiva i December hade hon en signeringsturné. Efter det hade hon en vanlig turné, som man har när man släpper en skiva.

Det är precis vad Amanda gör nu, hon släppte sin skiva i somras samt turnérade vid samma tidpunkt.

Dessutom har Marie turnérat med både Barnens Allsång och Rix Fm. Och för alla er som anser att Barnens Allsång är "töntigt"; är det inte bra egentligen, att hon försöker nå ut till en bredare publik? Så hon inte bara riktar sig till en enda målgrupp?

Hon uppträdde också på Boulevardteatern i Oktober.

Anledningen till att Marie "inte syns", är att folk som inte är insatta i henne inte märker att hon gör saker hela tiden. Jag menar, jag har ingen koll på vad Amanda gör just precis nu.

Madonna turnérar inte heller nu. Är hon också bortglömd då? Tänk efter och fäll era kommentarer när ni står med facit i hand!!!!

Winning Streak i Bobster.

Tack snälla Oxen61 (lyckades inte luska fram något namn) för videon!

Här har ni alltså Maries framträdande i Bobster från i Fredags. Hon sjunger "Winning Streak". Men nu tycker jag att det är dags för en ny platta snart minsann!

Titta och njut:

Bobster!!!

Blä, idag känner jag mig hemsk. Jag missade Bobster igår. Ha ha, I-landsproblem va?

Iallafall, jag kollade på det på webb-TV'n på Bobsters hemsida. Marie var hur söt som helst och sjöng kanonbra som vanligt! Hon framförde Winning Streak och svarade på lite olika tittarfrågor.

Jag gillar inte Bobster egentligen, och hade aldrig kollat på det över huvud taget om inte Marie varit med. Men det kan ju vara för att den inte riiiiiiktigt sträcker sig till min målgrupp. Jag vet inte.

Allt finns iallafall som sagt att titta på igen på webben.
Ha det bäst!


Bilden har jag hittat på Maries Facebook, samt fått tillåtelse av Marie själv att använda.

RSS 2.0