Don't let the sun go downÅh, det här klippet har jag inte tittat på på evigheter. Jag skrattar fortfarande när jag ser det. Amanda sjunger verkligen inte ett enda ord rätt. Dessutom ska hon nog hålla sig till sin musikstil, eller vad säger ni? Och göra det hon är bra på ;)

Jag & Picasso.Min kompis Sandra målade denna fina bild till mig för ett tag sedan. Visst är hon helt otroligt duktig?

Orginalbilden är på mig och Marie när vi träffades innan Barnens Allsång i Örebro den 3:e Augusti i år.

Marie på Conventum.

Kikade i Maries blogg som finns på hennes hemsida, och hittade denna bilden som är från konserten i Örebro den 5:e April.Personen som är inringad är Mikaela, hon som följer med mig överallt och ser Marie. Jag var också där (såklart), men jag står bakom skylten någonstans. Eller, egentligen står jag inte bakom, jag står bredvid Mikaela. Men vi höll skylten på något konstigt sätt så jag syns inte? Hur som helst, det var en kanonbra konsert, som vanligt!

Idolboken är min!

Jag tänker inte sammanfatta hela boken, men jag kan säga så mycket som att Marie var med på 10 sidor. Det är inte illa pinkat! Några citat ska ni få också.

"Man är ju bara sig själv, och det blir konstigt att folk gråter när de möter mig." - Malin, ska vi känna oss träffade här? ;)

"Nu jävlar ska jag säga det en gång för fucking alla" - Alltså... HAHAHAHAHA!

KÖP DEN NU!!!!Bobster

Vad händer kring Marie just nu? Inte värst mycket.

Dock åker hon till Malmö på Torsdag och spelar in ett avsnitt av "Bobster", som troligtvis visas på Fredag. Men jag återkommer, så ni inte missar något.

Lev väl
Marie

Idolboken!

Eftersom Idol firar femårsjubileum i år, släpptes i Fredags denna fantastiska bok - Idolboken. Jag har inte hunnit köpa den än, men jag ska in till stan imorgon, så då åker den nog med ;) Marie ska tydligen vara med en hel del, inte så konstigt kanske... Någon som har den? Isåfall; är den något att ha?


(bild från stureplan.se)

Sing-A-Long hur många gånger du vill!

Ni har väl inte missat att man kan titta på Sing-A-Long på webben? Klicka er vidare till Webb-tv och sedan finns avsnitten om du scrollar ner en bit :) Marie var med i program nummer 6. Jag tänkte kolla på det nu faktiskt.. igen. ;)


(bild från Expressen)

Har ni träffat Marie?Satt och sorterade bland alla mina bilder på datorn, och kom till mappen "Marie Picasso - konserter", där jag hittade denna bild. Den är från mitt första möte med henne den 30 December 2007. Sedan dess har det blivit... ett antal gånger till ;)

Har ni träffat henne någon gång? Berätta!

South Park-Picasso!

Det finns en rolig sida på internet som heter sp-studio där man kan göra sina egna South Park-gubbar.

Visst vart min lik Marie? ;)


Varför kan jag inte lägga in bilder?

Det är oerhört frustrerande att jag inte kan lägga upp några bilder här ikväll. Antingen är det min dator det är fel på, eller så har blogg.se fått något allvarligt fel?

Eftersom jag inte kan få fram det jag vill utan bilder så får ni ett litet klipp från Idol istället. Här framför hon Whitney Houston's "I Have Nothing", med bravur dessutom!Ni har väl föressten inte missat att ni kan följa mig via bloggkoll? :)

Marie tillsammans med andra fans?

Hej allihopa!

Ser att besökarantalet har ökat markant sedan jag började uppdatera här igen. (Ha ha, ja det är ju kanske inte så konstigt. Men om man jämför med när den var igång förut så är det väldigt mycket mer besökare nu). Kul!

Om du har en bild på dig och Marie tillsammans skulle det vara jättekul om du ville skicka den till mig så att jag kan lägga upp den här. Skulle inte det vara roligt? Att se Marie tillsammans med andra fans?

Maila isåfall gärna er bild till mig! Marie.granstrom@hotmail.com är min mailadress :)

Ha en kanondag!

The power of love

Ett av Maries bästa framträdanden i Idol 2007. Hur många gånger jag än sett det så når det fortfarande rakt in i hjärtat. Det är så mycket känslor inblandade, och nu märker jag verkligen hur mycket jag saknar henne och hur mycket hon betyder för mig.

Vilket är erat favoritframträdande av Marie i Idol?


Ny design, snart.

Det börjar arta sig lite här. Dock lite småpill med länkar osv. som ska byta färg.

Ni missade väl inte Sing-A-Long? Vilken klänning donnan hade på sig! Supercool! Att hon sen har en så fantastisk röst är ju bara underbart. Hon fick verkligen visa vad hon kunde göra med sin röst idag, kul!

Tänkte jag skulle lägga in lite klipp senare också, när jag är klar med pulandet.
Hörs!

Neew.

Ni får ursäkta hur det ser ut här just nu. Jag firrar ny design :)

Sing a long!!


Missa inte Sing-A-Long på Lördag (18/10).

Marie tävlar tillsammans med Anders Nilsson i Sussie Erikssons lag. De tävlar emot Hanna Hedlund och Ola Forssmed i Claes Malmbergs lag.

"Senast Marie Picasso var med i Sing A Long bjöd hon svenska folket på en fejkad orgasm, nu bjuder hon på en oerhört puffig klänning." Står det på deras hemsida. Spännande ;)

Nu på Lördag alltså, klockan 21.30 på Tv3!

Impro@Boulevard. 4:e Oktober

(alla små bilder är klickbara!!!!!!!)

Lördagskvällen började med lite småfix på hotellrummet samt köpa blommor till en viss blond donna..

Runt halv åtta kom Cherie och Malin förbi. Jättekul att se er! Cherie hade jag ju aldrig träffat förut, så det var extra kul! Vi lallade omkring på rummet i drygt en halvtimme, sedan gick vi mot Boulevardteatern. Knappt tio minuter senare stod vi utanför och väntade. Strax innan nio får vi komma in i foajén och vänta. Vi satte oss och väntade en stund till innan Mikaela får syn på Marie och får hyperdamp. Det fick föressten Malin och Cherie också. Och eftersom jag tydligen var den enda av oss som kunde kontrollera sig så var det jag som fick gå fram först ;)

Vi pratade lite, kramades och hej och hå, och var bara allmänt lyckliga. Sedan var hon tvungen att gå in och förbereda sig lite. Så då gick vi in i foajén igen, och väntade i ungefär 10 minuter. Sedan fick vi gå in till scenen och sätta oss. Det var jättetrångt och jättemysigt. Vi satt såklart på första raden, och vi satt så nära scenen att vi kunde lägga upp fötterna på den. Ha ha, det var ju också en upplevelse.

Sedan började det med att de tre improvisatörerna som var med skulle visa vad dom gick för. (Själva grejen med denna föreställningen var ju att Marie skulle berätta lite om sig själv och sitt liv, och så skulle tre improvisatörer göra en "teater" av det. Jag vet inte hur man ska förklara, men jag hoppas ni fattar!)Det var hur som helst skitkul och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Det blev sjukt överdrivet, och det var nog det som var det roligare. Vi skrattade tills vi trodde att vi skulle dö, sedan skrattade vi lite till. Jag tänker inte berätta allt de gjorde och allt Marie sa, det skulle förstöra hela upplevelsen. Men jag kan säga så här; kommer denna föreställning att visas igen, ja då jävlar ska jag tvinga varenda människa att gå! Det här måste bara ses och inga undantag i världen ska förekomma, capish?

Sen fick vi träffa henne efteråt. Många skratt och mycket kärlek är väl i princip det enda man kan säga. För det känns så fel att skriva om allt vi pratade om. Men återigen, tack för alla fina ord och allt stöd. Du är fantastisk, och jag älskar dig mer än något annat på jorden.RSS 2.0